Självplock

Självplock av snittblommor

Till vår blomsterträdgård är du välkommen under våra öppethållningstider eller så kan du boka en egen tid åt dig själv och komma när det passar dig – det vi kallar exklusivt självplock. Du är välkommen att strosa omkring och beundra och inspireras av våra blommor men vill du plocka blommor med dig hem kan du även göra det.
Vill du uppleva självplock av snittblommor så får du låna en sekatör av oss och sen får du fritt gå omkring och plocka just de blommorna du vill ha. När du är färdig väger vi blommorna och du betalar enligt vikt (5 € / 100 g)

Ovan är prisexempel – buketten kostade 12 € och 10 liters hinken med blommor 50 €

Allmänt öppet

Självplocket är stängt för 2023

Kom på ett blombad! Strosa runt bland blommorna i odlingen, beundra dem och plocka med dig de blommor som tilltalar dig.

* Du får låna sekatör av oss
* Ta med en egen hink att transportera hem dina blommor i
* På plats finns band om du vill binda din bukett
*Du kan betala med kort eller kontant

Pris:
5 €/100g blommor

VÄLKOMMEN!


Exklusivt självplock

Självplocket är stängt för 2023

Kom när det passar dig bäst
Vi erbjuder även exklusivt självplock i vår odling. Det betyder att du kan boka en timmes självplock åt dig själv, dina kompisar eller din familj! Vandra i lugn och ro runt bland blommorna, ta tid på dig att beundra och fundera samt plocka med dig de som tilltalar dig i stunden. Skapa din alldeles egna och unika bukett! Det som uppskattats speciellt med exklusiva självplocket är att urvalet av blommor är större än när det är många som samtidigt är och plockar. De som varit på exklusivt självplock har sagt att det är så stressfritt och harmoniskt och man har tid på sig att beundra och fundera över vilka blommor man riktigt vill ha jämfört om det är andra som även jagar de finaste blommorna.

När du kommer på exklusivt självplock får du en kort presentation av Älvdalens Trädgård, en introduktion till trädgården, samt ”bra att tänka på” när du ska plocka blommorna. Lediga tider för ett exklusivt självplock hittar du i kalendern här nedan och via den bokar du även en tid till dig.

Pris:
Grundavgift: 5 €/person
5 €/100g blommor

* Du får låna sekatör av oss
* Ta med en egen hink att transportera hem dina blommor i
* På plats finns band om du vill binda din bukett
*Du kan betala med kort eller kontant

Välkommen att boka in ditt exklusiva självplock här nedan

Gruppbesök

* Vi tar gärna emot grupper som vill besöka oss, t.ex. afterwork med jobbet el kompisgänget 🙂 Priset är samma som för exklusivt självplock.

* Vill er grupp ha en mini-workshop med vägledning och guidning för bukettdesign så kan vi även erbjuda det. Under mini-workshopen får ni en liten introduktion till bukettdesign och hur du kan tänka med det material vi har i trädgården just nu + hjälp med bukettbindningsteknik. Under mini-workshopen får du göra en bukett som motsvarar vår säsongsbukett (ca 15 blommor + grönt och strån) som du får ta med dig hem. Pris 40 € / person (minst 3 personer).

Kontakta oss gärna i god tid så vi kan boka in er och planera ert besök enligt era önskemål.
För gruppbesök ring 0400 235786 (Helena), e-posta, eller skicka meddelande via sociala medier.